Bejelentés


Török-magyar barátság klub


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Törökországi utak

Márciustól indulnak buszos törökországi utjaink! Várjuk sok törökország-kedvelő jelentkezését! Jó társaság, kedvező ár! 1. út: 2012. március 11-17. Isztambul Az út ára: 40 ezer Ft Szállás: 160 euro egyéb költség: 15 euró vízum + az egyes belépők Részletekért: szigetibogi@gmail.com, 06303351129
Klubunkban folyamatosan indulnak török nyelvtanfolyamok már 2 főtől minden szinten! Bármely nyelvtanfolyamhoz van lehetőség csatlakozni ingyenes szintfelmérés alapján.

  

NYELVVIZSGAELŐKÉSZÍTŐ (TELC) INTENZÍV NYELVTANFOLYAM INDUL MÁJUSTÓL (a pontos időpontot a diákok határozzák meg)

  

INTENZÍV TÖRÖK NYELVTANFOLYAMindul májustól kezdőtől haladó szintig. Az intenzív tanfolyamok csak napközben (délelőtt vagy koradélután lesznek).

Intenzív török nyelvtanfolyam indul májustól kezdőknek (olyanoknak, akik már be tudnak mutatkozni, tudnak egyszerűbb mondatokat alkotni).

Az intenzív török nyelvtanfolyamokat elsősorban azoknak ajánljuk, akik minnél hamarabb szeretnék elsajátítani a nyelvet, mert esetleg tervezik, hogy Törökországba költöznek, vagy egy munkához van szükségük a nyelvtudásra. De azok számára is nagyon hasznos, akik gyorsan és hatékonyan szeretnék megtanulni a nyelvet, vagy tudásukat fejleszteni. Az intenzív tanfolyamok hozzásegítenek ahhoz, hogy a diák elinduljon azon az úton, amely a nyelv szeretetéhez vezet. Ugyanis, ha valaki valóban szeret egy nyelvet, sokkal könnyebben tudja elsajátítani azt. Az intenzív tanfolyamok lényege az, hogy kialakítsuk a diákban ezt a szeretetet, illetve felerősítsük azt. Az intenzív órákon eltérünk a normál órák tananyagától, olyan anyagokat állítunk össze, amelyek minden nyelvi szinten lévő diák számára élvezhetőek és fejlesztőek. Köztudott, hogyha valaki intenzíven foglalkozik egy nyelvvel, sokkal könnyebben és maradandóbban meg tudja tanulni azt, hiszen minden nap éri őt a nyelvi inger.

  

AKTUÁLIS TÖRÖK NYELVTANFOLYAMAINK:

Az időpontokat egyeztetés alapján határozzuk meg!

török kezdő tanfolyam 1.              

 török kezdő tanfolyam 1-4..

török középhaladó tanfolyam 1-4.

török haladó tanfolyam 1-4.

török felsőfokú tanfolyam 1-2.

török nyelvvizsga-előkészítő tanfolyam

török szakfordítói és tolmács-tanfolyam

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!